JCEP | 4-H | Youth.gov | Print Page | Sign In | Join
A Vision for the Future | Program Highlights
Register
Event Fees
Guest Speakers 
Schedule
Seminars on Wheels
FAQ 

 

Sponsor & Exhibitor
 

Event time will be in Mountain Time (US & Canada)

View the Full Conference schedule

 

Program Highlights
Tuesday, October 20th
Wednesday, October 21st
Thursday, October 22nd
Start Time Stop Time Program Start Time Stop Time Program Start Time Stop Time Program
8:00 AM 8:30 AM Virtual Wellness Challenge - Energizer 7:30 AM 8:00 AM Virtual Wellness Challenge - Energizer 7:30 AM 8:00 AM Virtual Wellness Challenge - Energizer
9:00 AM 9:20 AM Welcome / Opening Remarks 8:00 AM 8:15 AM Morning Welcome - Entertainment 8:15 AM 8:30 AM Welcome
9:20 AM 10:25 AM Business Meeting – Session #1
Announcements
8:15 AM 9:00 AM Business Meeting #2 8:30 AM 9:15 AM Business Meeting #3/Conference Invitation
10:40 AM 11:30 AM Keynote Speaker - Kristin Armstrong 9:15 AM 10:00 AM Regional Meetings/Gatherings 9:20 AM 10:20 AM National Partner Update
11:30 AM 12:00 PM Announcements
Break
10:00 AM 10:30 AM Announcements
Break
10:20 AM 10:30 AM Announcements
Break
12:00 PM 12:30 PM Posters Block #1 10:30 AM 12:00 PM Seminars Block #6 (90mins)
Featuring Jason Lindsey - Sponsored by STEMfinity
10:30 AM 11:15 AM Capnote Speaker - Lazarus Lynch
12:30 PM 2:00 PM Seminars Block #3 (90mins)
Featuring Jason Lindsey - Sponsored by STEMfinity
10:30 AM 11:10 AM Seminars Block #4 (40mins) 11:15 AM 11:45 PM Posters Block #3
12:30 PM 1:10 PM Seminars Block #1 (40Mins) 11:20 AM 12:00 PM Seminars Block #5 (40Mins) 11:45 AM 1:15 PM Seminars Block #9 (90Mins)
1:20 PM 2:00 PM Seminars Block #2 (40mins) 12:45 PM 1:15 PM Posters Block #2 11:45 AM 12:25 PM Seminars Block #7 (40Mins)
1:00 PM 2:30 PM Life Member Seminar/Hospitality Room 1:00 PM 1:50 PM Exhibitor Meet and Greet 12:35 PM 1:15 PM Seminars Block #8 (40Mins)
1:00 PM 3:00 PM Program Leader’s Working Group (By invitation) 2:30 PM 3:30 PM Committee/Working Groups Meetings 1:15 PM Conference Adjourned
2:10 PM 3:00 PM Exhibitor Meet and Greet 3:30 PM 5:00 PM Networking Event
3:00 PM 4:00 PM Committee/Working Groups Meetings 3:30 PM 5:00 PM Break
5:00 PM 6:00 PM Award Celebration

Event time will be in Mountain Time (US & Canada) | View the Conference schedule

Accepted Virtual Sessions

 

National Association of Extension 4-H Youth Development Professionals

 

701 Exposition Place, Suite 206 | Raleigh, NC 27615 | T: (919) 232-0112 | E: contact@nae4hydp.org